JETË

Ballina JETË

Humbjen e dëgjimit mund ta shkaktojë zhurma në klube të natës

Organizata Botërore e Shëndetësisë dëshiron të kufizojë nivelin e zhurmës në klubet e natës në mënyrë që të parandalohet humbja e dëgjimit tek frekuentuesit...

Pse nuk na punon truri kur jemi pa gjumë?

Nëse ju ndodh shpeshherë që humbisni çelësat tuaj në mëngjes ose dilni jashtë shtëpisë dhe harroni telefonin tuaj celular duhet të dini se arsyeja...

Ushqimet që jua prishin gjumin

Sipas shkencëtarëve, shkaqet më të zakonshme të pagjumësisë përfshijnë zakonet e këqija të të fjeturit, disa çrregullime të shëndetit dhe probleme psikiatrike, por del...

Arsye përse puthjet në ballë janë më të veçantat

Dy partnerë mund të shkëmbejnë puthje të llojeve të ndryshme, por të gjithë biem dakord se ato në ball, janë të veçanta. Nga puthjet e...

Gjëja e vetme që çiftet e lumtura nuk harrojnë të bëjnë...

Aristoteli toshte, “Lumturia varet nga vetja jonë” dhe besonte se ajo ishte qëllimi përfundimtar i ekzistencës njerëzore. Në vend që ta shihte lumturinë si diçka...

Injeksioni që po iu ndihmon meshkujve të zgjasin 3 herë më...

Ejakulimi i parakohshëm është një ndër problemet më të zakonshme të meshkujve. Gjendja ndodh kur një burrë ejakulon menjëherë pas penetrimit, duke nënkuptuar se seksi...

Mësojeni veten si të jeni pozitivë

“NJË PESIMIST SHEH VËSHTIRËSI NË ÇDO RAST; NJË OPTIMIST SHEH MUNDËSI NË ÇDO VËSHTIRËSI. “~ WINSTON CHURCHILL Të shohësh vetëm aspektet pozitive të jetës nuk...

Vetmia, një sëmundje moderne

Vetmia mendohet të jetë universale, e pashmangshme, e mundimshme dhe psikologjike. Jo vetëm Britania e Madhe, por edhe segmente të mëdha të popullsive post-industriale në...

30 gjëra që mund t’i bëni kur jeni i stresuar

     Merrni frymë thellë. Dilni të ecni apo të vraponi. Gatuani diçka të shëndetshme. Vizatoni, ngjyrosni apo krijoni diçka të re. Lexoni një...

Ekspertët: Puna në zyrë më e rrezikshme se ajo fizike

Ekspertët amerikanë dhe anglezë kanë dalë në përfundimin se puna fizike është e lodhshme, por qëndrimi para kompjuterit për një kohë të gjatë është...