KURRESHTJE

Ballina KURRESHTJE

Arti në banane i artistit Keisuke Yamada

Artisti Keisuke Yamada bananet nuk i sheh vetëm si ushqim të shijshëm, por si material të dobishëm për të krijuar skulptura interesante. Veprat e tij...

Ja pse duhet ta hamë mëngjesin në këmbë?

Drithërat që pjesa më e madhe e njerëzve konsumojnë për mëngjes nuk duhet të hahen asnjeherë në një tas rrethor dhe të thellë. Po...

10 kuriozitete që nuk i keni ditur

Në hapësirë, astronautët nuk mund të qajnë. Kur nuk ka forcë tërheqëse, lotët nuk mund të rrjedhin. Një pulë mund të bëjë deri në 19...