OPINIONE

Ballina OPINIONE

UÇK-ja shpëtimtarja e kombit tonë

Shkruan: Erald Selca  Dinjitetin e nëpërkëmbur popullit shqiptar nën pushtimin gjakatar serbosllav ja ktheu shpëtimtarja e jonë UÇK-ja e cila shpëtoj popullin shqiptar në këto...

Disa fjalë për Kadrin e Hashimin dhe tjerët si Isen dhe...

Shkruan: Blerim Burjani PDK duhet te reformohet urgjentisht te ndërroj retoriken politike dhe angazhimin e vet politik te deritashëm prej një politike e cilësuar si individuale,...