SHPËRNDAJE

Në një video të publikuar së fundit nga persoanzhe të ndryshme shqiptare, e kanë ftuar aktorin ta vizitojnë Shqipërinë, dhe të bindet se ajo që paraqitet në film nuk është e vërtetë.

Në këtë fushatë të nisur nga aktori Florian Binaj e persona tjerë nga Tropoja e shumë vende tjera të Shqipërisë, ftohet aktori hollivudian ta vizitojë tokën shqiptare të hajë burek, e ta vërtetojë se Shqipëria është një vend i bukur dhe tepër i sigurt për të vizituar dhe jetuar.

Përmes kësaj videoje ftohet Liam Neeson në Shqipëri, ta shijojë natyrën e bukur, mikpritjen dhe traditat e përjetshme.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë.