SHPËRNDAJE
  • 10:00Lëvizja Vetëvendosje bën homazhe te varri i Arben Xheladinit, në 12-vjetorin e vrasjes së tij, nga policia e UNMIK-ut gjatë protestës së 10 shkurtit 2007. (Varrezat në Prishtinë)

  • 12:00Lëvizja Vetëvendosje bën homazhe te varri  i Mon Balajt, në 12-vjetorin e vrasjes së tij, nga policia e UNMIK-ut gjatë protestës së 10 shkurtit 2007.(Varrezat në Podujevë)

  • 13:00Lëvizja Vetëvendosje bën homazhe te pllaka përkujtimore për aktivistët e vrarë, Arben Xheladini dhe Mon Balaj, në 12-vjetorin e protestës së 10 shkurtit 2007. (Bulevardi  “Nënë Tereza”, Prishtinë)