SHPËRNDAJE

09:30
Shoqata për dëmee luftës “Ngritja e Zërit” do të dorëzojë për herë të katërt dosjet e radhës në Gjykatën Kushtetuese, rreth vlerësimit të kushtetutshmërisë së Aktvendimeve te Gjykatës Supreme. (Gjykatën Kushtetuese, Prishtinë)

11:00
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, do të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e Kamenicës, Qëndron Kastrati. (Objekti i Komunës, Kamenicë)

13:00
Instituti Demokratik i Kosovës mban konferencë për medie, gjatë se cilës do të shpalosen të gjeturat kryesore të raportit “Menaxhimi i parasë publike në sytë e Auditorit të Përgjithshëm”. (Zyrat e KDI-së, Rr. “Bajram Kelmendi”, Prishtinë)

14:00
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e Lipjanit, Imri Ahmeti. (Objekti i Komunës, Lipjan)