SHPËRNDAJE

11:00
Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) mban konferencë për medie lidhur me zgjatjen e afatit për përfundimin e autostradës Prishtinë – Han i Elezit dhe qëndrimet e Qeverisë karshi kësaj kontrate. (Zyra e KDI-së)

12:00
Klubi i Basketbollit Z Mobile Prishtina do të mbajë konferencë për medie në lidhje me kualifikimin historik në mesin e 16 ekipeve më të mira në FIBA Europe Cup (Zyrat e klubit, Pallati i Rinisë, Prishtinë)

13:00
Alternativa në Gjakovë mban debat me qytetarë. Merr pjesë dhe kryetarja e kësaj partie, Mimoza Kusari-Lila. (Shkolla “Kelmend Rizvanolli”, Gjakovë).